A világ egyik leghíresebb gasztronómiai - konyhaművészeti és vendéglátás menedzsmenttel foglalkozó - oktatási intézménye a francia Le Cordon Bleu. Ennek séfjei, mestercukrászai állították össze azt a száz kiváló édességreceptet, amely helyet kapott a jelen kiadványban: az ételek elkészítését
[>>>]
A világ egyik leghíresebb gasztronómiai - konyhaművészeti és vendéglátás menedzsmenttel foglalkozó - oktatási intézménye a francia Le Cordon Bleu. Ennek séfjei, mestercukrászai állították össze azt a száz kiváló édességreceptet, amely helyet kapott a jelen kiadványban: az ételek elkészítését részletesen, lépésről lépésre követhetjük, színes szemléltető fotókkal kiegészítve. A választék összeállításakor ügyeltek a szerkesztők, hogy többféle igénynek is eleget tegyenek, emiatt a házias jellegű, viszonylag könnyen elkészíthető finomságok mellett a repertoáron szerepelnek igazi klasszikus sütemények, és modern, divatos desszertköltemények is. Az összesen hat fejezetben válogathatunk sütemények és torták, mono- és tányérdesszertek, tarte-ok és tartelette-ek, különleges ünnepi desszertek, kekszek és aprósütik, valamint bonbonok és egyéb csemegék közül. Az utolsó részben az alapreceptek kerülnek bemutatásra. A francia cukrászat alapművének számító kötet végén szójegyzéket és receptmutatót találunk. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]