Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (2 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: A cukrászat magasiskolája
Alcím: 100 séfrecept lépésről lépésre
Közrem.: Ploton, Olivier (fotó) ; Ecole Le Cordon Bleu (Paris) (közread.) ; Benoit, Coralie (szerk.) ; Király Katalin (ford.)
Szerz. közl: Le Cordon Bleu ; fényképezte Olivier Ploton ; [szerk. Coralie Benoit] ; [... ford. Király Katalin]
Kiadás: [Budapest] : Geopen, 2019
Eto: 641.852(083.12) ; 664.68
Tárgyszó: szakácskönyv ; cukrászat ; sütemény
Szakjel: 641
Cutter: C 88
ISBN: 978-615-5724-89-3
Nyelv: magyar
Oldal: 511 p.
UKazon: 201924079
Kivonat:
A világ egyik leghíresebb gasztronómiai - konyhaművészeti és vendéglátás menedzsmenttel foglalkozó - oktatási intézménye a francia Le Cordon Bleu. Ennek séfjei, mestercukrászai állították össze azt a száz kiváló édességreceptet, amely helyet kapott a jelen kiadványban: az ételek elkészítését   [>>>]
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ641 C 88346374Kölcsönözhető
Zalaszabar 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
2.641 C 88NK035256Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1675 - InfoKer