Kivonat: |
A Luxushotel, Hungary (201208108), a Taxisvilág, Hungary (201224149), a Turista from Hungary (201310057), az Eszem-iszom, Hungary (legutóbb: 201925???) és az Airport, Hungary (201625139) után újabb riportkönyvvel jelentkezik az ismert bulvár újságíró, Kordos Szabolcs. Legújabb kötetében az éttermek
[>>>]
A Luxushotel, Hungary (201208108), a Taxisvilág, Hungary (201224149), a Turista from Hungary (201310057), az Eszem-iszom, Hungary (legutóbb: 201925???) és az Airport, Hungary (201625139) után újabb riportkönyvvel jelentkezik az ismert bulvár újságíró, Kordos Szabolcs. Legújabb kötetében az éttermek világával foglalkozik, természetesen azzal az oldalával, ami „a vendég előtt titok marad. A szerző a csúcsgasztronómiában utazó fine dining éttermek világától a felkapott belvárosi bisztrókon és az ázsiai falatozókon alkalmazottain át a privát szakácsokig számos interjút készített, melyben vezetők és beosztottak – természetesen név nélkül – árulták el a szakma gondosan őrzött titkait. Ezek a biztosan sokakat érdeklő sztorik olvashatók a Hungary-sorozat legújabb darabjában. Megszólal többek között Kevin, a Michelin-csillagos étterem séfje, Tamás, a virtuóz mixer, Zoltán, aki korábban a maffia pincére is volt, Ákos, a privát séf, aki Angliában Putyinnak is főzött, Adél, egy vidéki családi étterem tulajdonosa, vagy éppen a kínai étteremben dolgozó Ági. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]
|