Örvendetes tendencia, hogy egyre többen kapnak rá az otthoni kenyérsütés ízére-varázsára. Ennek megfelelően rendre jelennek meg a jobbnál jobb péksüteményes recepteket tartalmazó szakácskönyvek, mint például Bonnie Ohara műve. A szerző elsőként a kenyérsütés folyamatába avatja be az olvasót: ír
[>>>]
Örvendetes tendencia, hogy egyre többen kapnak rá az otthoni kenyérsütés ízére-varázsára. Ennek megfelelően rendre jelennek meg a jobbnál jobb péksüteményes recepteket tartalmazó szakácskönyvek, mint például Bonnie Ohara műve. A szerző elsőként a kenyérsütés folyamatába avatja be az olvasót: ír arról, hogy miként készülhet el a kenyér (azonnal gyúrt és előtészták, kovászok, dagasztott és nem dagasztott kenyerek), és hogyan készüljünk fel a sütésre (eszközök, hőmérséklet). Ezt követik a receptek: a dagasztás nélküli kenyerek (rusztikus vekni, focaccia, pizza, fougasse), a dagasztott kenyerek (kevert lisztes, teljes kiőrlésű és ízesített), dúsított kenyerek (briós, fahéjas csiga, babka, barchesz), valamint előtésztás és kovászos kenyerek. A szép színes képekkel kísért péksütis szakácskönyv receptmutatóval zárul. "www.kello.hu minden jog fenntartva" [<<<]
[<<<]