Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Flexitáriánus étrend
Alcím:
hallal, hússal és tejtermékekkel kiegészíthető növényi alapú receptek
Közrem.:
Darida Benedek (szerk.)
;
Marton Levente (ford.)
Szerz. közl:
[szerk. Darida Benedek] ; [ford. Marton Levente]
Kiadás:
Budapest : HVG Kv., 2020
Eto:
641.55(083.12)
;
613.26
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.55(083.12)
Fő
641.55
ételkészítés ; ételek ; étrend
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
ETO jelzet:
613.26
Fő
613.26
növényi eredetű tápanyagok ; tápanyagok, növényi eredetű
Tárgyszó:
flexitáriánus étrend
Szakjel:
641
Cutter:
F 64
ISBN:
978-963-304-936-5
Nyelv:
magyar
Oldal:
255 p.
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
641 F 64
348154
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer