Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Húsipari műszaki ismeretek
Szerző:
Berszán Gábor
Szerz. közl:
Berszán Gábor
Kiadás:
Budapest : Mezőgazd. Kvk., 1985
Sorozat:
Élelmiszeripari szakmunkáskönyvtár
Eto:
637.5
;
664.9
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
637.5
Fő
637.5
hús, húskészítmények ; húskészítmények, hús
ETO jelzet:
664.9
Fő
664.9
állati eredetű élelmiszerek tartósítása ; élelmiszerek tartósítása, állati eredetű
Szakjel:
637
Cutter:
B 57
ISBN:
963-232-098-0
Nyelv:
magyar
Oldal:
212 p.
UKazon:
860110
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Raktárban (KÖLCSÖNÖZHETŐ)
637 B 57
166441
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer