Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Élelmiszerismeret I
Alcím: általános ismeretek és növényi eredetű élelmiszerek
Szerző: Sahin Tóth Gyula ; Suhajda Jánosné ; Fekete Károly (ifj.) (1960)
Szerz. közl: Sahin-Tóth Gyula, Suhajda Jánosné, Fekete Károly
Kiad. jel: 6. kiad.
Kiadás: Budapest : Műszaki K., cop. 2012
Eto: 664.8 (078)
Tárgyszó: táplálkozási alapismeretek ; mikroorganizmusok ; tartósítás ; növényi eredetű élelmiszer ; malomipari termékek ; sütőipari termékek ; tésztaipari termékek ; édesítőszerek ; édesipari termékek ; zöldségfélék ; gyümölcsök ; növényi eredetű étkezési zsiradékok
Szakjel: 663
Cutter: S 10
ISBN: 978-963-16-6032-6
Nyelv: magyar
Oldal: 212 p.
Kivonat: Először a gabona-, malom-, tészta- és sütőipari áruk jellemzőit, fajtáit ismerteti a szerző, majd az édesítőszerek, édesipari áruk és cukrászati történetével, csoportjaival ismerkedhetünk. Végezetül a gyümölcsök, zöldségfélék és tartósított gyümölcs-zöldségáruk bemutatásával fejeződik be az első kötet. Felújított témák a kiadványban:- Egzotikus gyümölcsök a polcokon és a konyhában- Tartósítási eljárásokA kiadvány fő témakörei: Általános ismeretek; Növényi eredetű élelmiszerek
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ663 S 10368009Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1675 - InfoKer