Dokumentum
Polc:
(Könyv)
[Nincs]
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Az élelmiszerek szárítástechnológiája
Szerző:
Ginzburg, Abram Solomonovič
Közrem.:
Dörnyei József (ford.,kieg.)
Szerz. közl:
A. Sz. Ginzburg ; [ford. és kieg. Dörnyei József]
Kiadás:
Budapest : Mezőgazd. Kvk., 1979
Eto:
663/664.047
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
663/664.047
Fő
663/664.047
663/664.047
Egys.cím:
Tehnologiâ suški piŝevyh produktov (magyar)
Szakjel:
663
Cutter:
G 46
ISBN:
963-230-015-7
Oldal:
165, [3] p.
Megj.:
Bibliogr.: p. 161-162.
UKazon:
791610
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer