Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) [Nincs]
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Az élelmiszerek szárítástechnológiája
Szerző: Ginzburg, Abram Solomonovič
Közrem.: Dörnyei József (ford.,kieg.)
Szerz. közl: A. Sz. Ginzburg ; [ford. és kieg. Dörnyei József]
Kiadás: Budapest : Mezőgazd. Kvk., 1979
Eto: 663/664.047
Egys.cím: Tehnologiâ suški piŝevyh produktov (magyar)
Szakjel: 663
Cutter: G 46
ISBN: 963-230-015-7
Oldal: 165, [3] p.
Megj.: Bibliogr.: p. 161-162.
UKazon: 791610
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1675 - InfoKer