Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Gasztronómiai kalandozások Európában
Szerző:
Halász Zoltán (1914-2007)
Szerz. közl:
Halász Zoltán
Kiad. jel:
2. bőv. kiad.
Kiadás:
Budapest : Panoráma, 1980
Sorozat:
Utazások a múltban és a jelenben
Eto:
641.5(100)(091)
;
641.569(4)(083)
;
930.85(100)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.5(100)(091)
Fő
641.5
főzés ; szakácsművészet ; az ételek elkészítése általában ; gasztronómia
Földrajz
(100)
nemzetközi
Formai
(091)
történeti tárgyalásmód
ETO jelzet:
641.569(4)(083)
Fő
641.569
nemzeti ételspecialitások
Földrajz
(4)
Európa
Formai
(083)
táblázatok ; jegyzékek
ETO jelzet:
930.85(100)
Fő
930.85
művelődéstörténet
Földrajz
(100)
nemzetközi
Szakjel:
641
Cutter:
H 20
ISBN:
963-243-198-7
Oldal:
437, [2] p.
UKazon:
801294
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Raktárban (SEGÉDKÖNYVTÁR hétvégére)
641 H 20
136120
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer