"Legyen falatnyi vagy tenyérnyi, töltött vagy egyszerű, macska vagy közönséges kör alakú, isteni enni és elkészíteni is." - vallják a kekszről annak a kötetnek a szerzői - Segal Viktor mesterszakács és Szemere Katalin újságíró -, amely éppen kereken száz kekszreceptet tartalmaz. Ezeket kipróbálva
[>>>]
"Legyen falatnyi vagy tenyérnyi, töltött vagy egyszerű, macska vagy közönséges kör alakú, isteni enni és elkészíteni is." - vallják a kekszről annak a kötetnek a szerzői - Segal Viktor mesterszakács és Szemere Katalin újságíró -, amely éppen kereken száz kekszreceptet tartalmaz. Ezeket kipróbálva magunk is meggyőződhetünk arról, hogy úgy van-e, ahogy fent elhangzik. Kísérletezésre bőven van mód, mert a sok-sok keksz között mindenféle van: nagyon egyszerű és gyakorlott kezet, teljes odafigyelést igénylő, klasszikus édes és sós, vagy éppen pikáns és merész ízköltemény, hagyományos kekszfajta és némi kalandvágyat igénylő finomság - szóval mindenki kedve, hangulata, tudása és gyakorlata szerint választhat. A kötetet követendő jótanácsok nyitják meg, majd megismerkedhetünk a munkához szükséges alapanyagokkal, eszközökkel és technikákkal. Ezt követik a receptek, köztük olyanokkal, mint az siler, a flódnikeksz, a csicseriborsós háromszög, a csokis lávakeksz, a citromos amaretti, a kekszpop, a gyömbéres puffancs, a lila káposztás keksz, a kéksajtos keksz, a mandulás tallér, a paprikakrémes csigakeksz, a mandarinos-fügés párna. A színes fényképekkel kísért kötet végén mutató segíti a választást, keresést. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]