A negyedik kötet jelenik meg magyarul a három fiatal - hazájában igazi gasztro-celebnek számító - cseh szakács-blogger, Petr, Barbora ás Martín Jókat eszünk... receptgyűjteményeiből. A több százezres követőtáborral bíró konyhatündér-diákok titka: könnyen elkészíthető, mégis egészséges,
[>>>]
A negyedik kötet jelenik meg magyarul a három fiatal - hazájában igazi gasztro-celebnek számító - cseh szakács-blogger, Petr, Barbora ás Martín Jókat eszünk... receptgyűjteményeiből. A több százezres követőtáborral bíró konyhatündér-diákok titka: könnyen elkészíthető, mégis egészséges, ételérzékenyek által is fogyasztható fogásokat. A srácok ez alkalommal arra is gondoltak, hogy a jó minőségű, ízletes és változatos fogások harminc percen belül elkészíthetőek legyenek, így könnyítve meg a hétköznapi vacsorakészítést. Az ehhez megfelelően összeállított receptek öt tematikus fejezetbe rendezve kaptak helyet a szép színes rajzokkal kísért szakácskönyvben: Desszertek és uzsonnák, Fagyasztás és Ételtárolás. E két utóbbi részben arra biztatnak, hogy gondolkodjunk kicsit előre: néhány előre elkészített, lefagyasztott fogás megkönnyítheti a dolgunkat a konyhában. Zabpelyhes minipalacsina, sütőtökös hummusz, répás szendvicskrém, fokhagymakrémleves, cukkinis tócsni, parmezános csirke, salátaburrito, rizstészta currys csirkével - és még sok ehhez hasonló receptek készíthetnek el azok, akik ötleteket keresnek hétköznapi konyhai repertoárjuk feldobásához. A színes fotókkal illusztrált könyvet kezdő és gyakorlott szakácsoknak egyaránt ajánljuk. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]