Rupáner Margó neve a gasztronómiai irodalomban összeforrt a bögrés sütikkel; a jelen kötet már a negyedik azon kiadványai sorában, amelyek csupa ilyen egyszerú de nagyszerű mércével elkészíthető recepteket közülnek. Így aztán érthető, hogy sok éve slágernek számítanak a háziasszonyok között:
[>>>]
Rupáner Margó neve a gasztronómiai irodalomban összeforrt a bögrés sütikkel; a jelen kötet már a negyedik azon kiadványai sorában, amelyek csupa ilyen egyszerú de nagyszerű mércével elkészíthető recepteket közülnek. Így aztán érthető, hogy sok éve slágernek számítanak a háziasszonyok között: elkészítésükhöz nem szükséges konyhai mérleggel bíbelődni, elég előkapni egy átlagos bögrét - az lesz az irányadó mindvégig sütés-főzés közben. A kötetben a sort a kelt tésztás ételek nyitják meg, amit a sörkorcsolyák, édes sütik, gyors főételek, sütőben sült főfogások követnek. Ilyen módszerrel olyan fogásokat dobhatunk össze egyszerűen, mint a fahéjas fátyol, a kakaós kalács, a vendégváró kifli, a réteges pogácsa, a madeleine, az omlós linzer karika, a tarhonyás lecsó, a zöldséges-tejszínes csirkemell, a bodzavirág fánk, a klasszikus túrógombóc - és így tovább. A szöveget színes fotók illusztrálják. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]