Sandra Mahut legutóbb az édesszájú olvasókat célozta meg, amikor a Nutellát állította receptgyűjteménye középpontjába (201222066), most azonban – illeszkedve a kortárs trendekhez – az air fryeres sütéshez kínál könnyen elkészíthető recepteket, szám szerint százhúsz darabot. Az így készült ételek
[>>>]
Sandra Mahut legutóbb az édesszájú olvasókat célozta meg, amikor a Nutellát állította receptgyűjteménye középpontjába (201222066), most azonban – illeszkedve a kortárs trendekhez – az air fryeres sütéshez kínál könnyen elkészíthető recepteket, szám szerint százhúsz darabot. Az így készült ételek azért lettek annyira népszerűek, mert azokat könnyen és gyorsan meg tudjuk sütni az eszközben keringetett forró levegőnek köszönhetően, s eközben 99%-al csökkenthetjük a felhasznált zsír vagy olaj mennyiségét. A forró levegős sütő, vagyis az air fryer könnyen elfér a legtöbb háztartásban, valódi alternatív kínálva fel a hagyományos –serpenyőben vagy sütőben történő – sütéssel szemben. A gazdagon illusztrált szakácskönyv bevezető részében az air fryeres sütés alapjaival ismerkedhetünk meg, majd a hagyományos felosztást követve először az előételekről olvashatunk, majd a péksütemények, a sült krumpli és a grillzöldségek követik a receptek sorát. Végül a családi fogások és a desszertek következnek. A kötetbe felvett százhúsz recept között mindenki megtalálj a fogára való finomságokat, az adott alkalomhoz illő fogásokat. Az egyes recepteknél a szerző feltűntette, hogy az air fryert milyen hőmérsékletre kell beállítani, s mennyi ideig tart az étel elkészítése. A hasznos kötet kiváló ajándék lehet kezdő és gyakorlott szakácsoknak egyaránt. A könyv végén a tárgymutató segíti a keresést. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]