Gordon Ramsay ezúttal nem csap le ordibálva a konyhai kétbalkezesekre, nem reguláz porondmesterként szakácsnövendékeket, nem kritizál keresetlen stílusban séfkollégákat, hanem több mint háromszáz oldalon kiváló, egyszerűen, könnyen beszerezhető alapanyagokból elkészíthető, ugyanakkor megszokott
[>>>]
Gordon Ramsay ezúttal nem csap le ordibálva a konyhai kétbalkezesekre, nem reguláz porondmesterként szakácsnövendékeket, nem kritizál keresetlen stílusban séfkollégákat, hanem több mint háromszáz oldalon kiváló, egyszerűen, könnyen beszerezhető alapanyagokból elkészíthető, ugyanakkor megszokott repertoárunkat biztosan remek ötletekkel, új ízekkel színesítő, hagyományos és egzotikus recepteket oszt meg lelkes amatőr olvasótáborával. Szakácskönyve szerkezete eltér a hagyományostól. Elsőként klasszikus nemzetközi fogások receptjeit közli - megújítva, újragondolva, majd következnek a halak, a húsok, az egy-egy fűszerkölteményre épülő főételek, az olcsó alapanyagokból előállítható fogások, az előre elkészíthető ételek, az egy-két főre szóló finomságok, a nagyszabású vendégséghez ajánlott receptek, a sós és édes sütemények, illetve az alapreceptek. A sok színes fényképpel kísért kötet végén tárgymutató segít a válogatásban. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]