A modern és trendi fogások megválasztásánál már nem csupán az alapanyagok, de az étel ára is szempont lehet. A jelen kötetben „feltálalt finomságokra azonban senkinem sem lehet panasza, mivel azok egyrészt teljesen vegán ételek, másrészt a szerző, Saskia Sidey törekedett arra, hogy azok mind
[>>>]
A modern és trendi fogások megválasztásánál már nem csupán az alapanyagok, de az étel ára is szempont lehet. A jelen kötetben „feltálalt finomságokra azonban senkinem sem lehet panasza, mivel azok egyrészt teljesen vegán ételek, másrészt a szerző, Saskia Sidey törekedett arra, hogy azok mind pénztárcakímélőek is legyenek. Olcsó és egészséges, ökológiailag tudatos – kell ennél több? Ehhez egy kicsit tudatosan kell már a bevásárlás során is eljárnunk, de ha figyelünk az alapanyagokra, gondosan válogatjuk azokat össze, és nem rettenünk meg a mirelit vagy éppen a konzervben árult termékektől sem, testünk és pénztárcánk egyaránt köszönetet fog mondani, nem is beszélve az örömről, amit egy magunk készítette fogás elfogyasztásakor érezhetünk, pláne ha azt szeretteinkkel, barátainkkal is megosztjuk. A színes fotókkal illusztrált kötetben olyan alapvető élelmiszerekkel találkozunk majd, mint a hüvelyesek, a különböző rizsek és a szezonális zöldségek, de azokat az indiai, a keleti és az arab konyha pikáns ízeivel a hazai ízléshez tudjuk igazítani. A laktató és tápláló fogások között sorban követik egymást a reggelire, ebédre és vacsorára feltálalt fogások, de a desszertek sem maradtak ki Saskia Sidey összefoglaló igénnyel megírt szakácskönyvéből, melyet kezdő és gyakorló szakácsok egyaránt haszonnal forgathatnak a későbbiekben. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]