Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Ételkészítési ismeretek
Alcím: [a vendéglátóipari szakközépiskolák számára]
Szerző: Pető Gyula
Szerz. közl: [írta Pető Gyula]
Kiad. jel: 5. kiad.
Kiadás: Budapest : Dinasztia, 1996
Sorozat: Vendéglátó technológia/3.
Eto: 641.55(075.3)
Szakjel: 641
Cutter: P 64
ISBN: 963-657-115-5
Nyelv: magyar
Oldal: 238 p..
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Mozgókönyvtár Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ641 P 64280403Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1675 - InfoKer