Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Ételkészítési ismeretek
Alcím:
[a vendéglátóipari szakközépiskolák számára]
Szerző:
Pető Gyula
Szerz. közl:
[írta Pető Gyula]
Kiad. jel:
5. kiad.
Kiadás:
Budapest : Dinasztia, 1996
Sorozat:
Vendéglátó technológia/3.
Eto:
641.55(075.3)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.55(075.3)
Fő
641.55
ételkészítés ; ételek ; étrend
Formai
(075.3)
középiskolai tankönyv ; tankönyv, középiskolai
Szakjel:
641
Cutter:
P 64
ISBN:
963-657-115-5
Nyelv:
magyar
Oldal:
238 p..
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Mozgókönyvtár Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
641 P 64
280403
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer