Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Az élelmiszer-előállítás és forgalmazás gyakorlati kézikönyve
Szerző:
Gyaraky Zoltán
;
Kovács József
Szerz. közl:
[szerzők Gyaraky Zoltán, Kovács József]
Kiadás:
Budapest : Novorg, [1996]
Eto:
663/664(439)
;
339.166.82(439)
;
351.778.2(439)(036)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
663/664(439)
Fő
663/664
élelmiszeripar
Földrajz
(439)
Magyarország
ETO jelzet:
339.166.82(439)
Fő
339.166.82
élelmiszer-kereskedelem
Földrajz
(439)
Magyarország
ETO jelzet:
351.778.2(439)(036)
Fő
351.778.2
élelmiszer-ellátás felügyelete
Földrajz
(439)
Magyarország
Formai
(036)
útmutató
Szakjel:
663
Cutter:
G 78
ISBN:
963-485-270-6 [!ISBN 963-485-270-X]
Nyelv:
magyar
Oldal:
298 p.
Megj.:
Lezárva: 1996. ápr. 30.
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
1.
Felnőtt SEGÉDKÖNYVTÁR hétvégére
663 G 78
204528
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer