Igazi csokoládé-bibliát tarthat a kezében az olvasó, aki fellapozza ezt a nagyméretű, rengeteg impozáns színes fényképpel illusztrált szakácskönyv-albumot, amely átadja a francia cukrászművészet - pontosabban a világhírű Ferrandi Paris mesterszakács és -cukrászképző iskola - csokoládéra vonatkozó
[>>>]
Igazi csokoládé-bibliát tarthat a kezében az olvasó, aki fellapozza ezt a nagyméretű, rengeteg impozáns színes fényképpel illusztrált szakácskönyv-albumot, amely átadja a francia cukrászművészet - pontosabban a világhírű Ferrandi Paris mesterszakács és -cukrászképző iskola - csokoládéra vonatkozó ismeretanyagának a legjavát: összesen negyven cukrászati technológiát és több mint hetven "mennyei" receptet. A munkához szükséges konyhai eszközök és az alapvető tudnivalók áttekintése után ismerkedhetünk meg a különféle technikákkal: ezeket a kötetben lépésről lépésre tanulmányozhatjuk, tűpontos instrukciókkal és szemléltető fotókkal kísérve. A folytatásban kaptak helyet a receptek, csupa gyönyörű és nyilvánvalóan ínycsiklandozó, elegáns és stílusos finomság: bonbonok, csokoládés szeletek és italok, teasütik, tányérdesszertek és hideg desszertek, klasszikusok (macaron, szuflé, briós, palacsinta, habcsókl fánk, nugát - és hasonlók), valamint olyan "kifinomult" receptek, amelyek kizárólag haladó szinten állóknak ajánlható kipróbálásra. A kötetet - amelyet csak lapozgatni is élmény - tárgymutató zárja. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]