Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (4 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Csokoládé
Alcím: receptek és technikák a szakma mestereitől ; [a Ferrandi Gasztronómiai Iskola recepjei és technikái]
Közrem.: Nurra, Rina (fotó) ; École Grégoire-Ferrandi (Paris) (közread.) ; Ozier-Lafontaine, Clélia (szerk.) ; Forcinal, Clarie (szerk.) ; Józsa-Tóth Annamária (ford.)
Szerz. közl: Ferrandi Paris ; Rina Nurra fényképeivel ; [szerk. Clélia Ozier-Lafontaine és Clarie Forcinal]
Kiadás: Pécs : Alexandra, 2021
Eto: 641.55(083.12) ; 641.85(083.12) ; 663.91
Tárgyszó: csokoládé ; desszert ; szakácskönyv
Egys.cím: Chocolat (magyar)
Szakjel: 641
Cutter: C 76
ISBN: 978-963-582-170-9
Nyelv: magyar
Oldal: 302 p.
Megj.: Ford. Józsa-Tóth Annamária
UKazon: 202125112
Kivonat:
Igazi csokoládé-bibliát tarthat a kezében az olvasó, aki fellapozza ezt a nagyméretű, rengeteg impozáns színes fényképpel illusztrált szakácskönyv-albumot, amely átadja a francia cukrászművészet - pontosabban a világhírű Ferrandi Paris mesterszakács és -cukrászképző iskola - csokoládéra vonatkozó   [>>>]
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ641 C 76357348Kölcsönözhető
Gelse 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
2.641 C 76NK044931Kölcsönözhető
Murakeresztúr 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
3.641 C 76NK044930Kölcsönözhető
Zalaszabar 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
4.641 C 76NK045312Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1675 - InfoKer