Paul Hollywood a kenyér- és péksütemény-készítés rejtelmeibe vezeti be az olvasókat. Kifejezetten laikusoknak állította össze ezt a receptgyűjteményt, amelyekhez nem kell kemence, otthoni sütőben is előállíthatóak. Elsőként a munkához nélkülözhetetlen eszközöket, alapanyagokat és technikákat
[>>>]
Paul Hollywood a kenyér- és péksütemény-készítés rejtelmeibe vezeti be az olvasókat. Kifejezetten laikusoknak állította össze ezt a receptgyűjteményt, amelyekhez nem kell kemence, otthoni sütőben is előállíthatóak. Elsőként a munkához nélkülözhetetlen eszközöket, alapanyagokat és technikákat mutatja be, majd a receptek következnek: a brit stílusú kenyerek, a szódás és lepénykenyerek, a híres európai és kovászos kenyerek, illetve a péksütemények (vajastészta, briós, szicíliai kalács, hájas sütemény). A kenyérrecepteket hozzájuk passzoló egyéb fogások leírásai kísérik, olyan finomságok készítési útmutatói, amelyeknek a hozzávalói között szerepelnek péksütik. A részletes leírásokat a dagasztás, sütés fázisait szemléltető színes fényképek illusztrálják. A kiadvány végén mutató segíti a keresést. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa :
1 kölcsönözhető, ebből 1 kiadva; nincs elvihető (nincs rá előjegyzés)