Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Élelmiszer alapismeretek
Alcím:
a vendéglátó szakterület számára
Szerző:
Galambosné Goldfinger Erzsébet
Szerz. közl:
Galambosné Goldfinger Erzsébet
Kiad. jel:
6. jav. kiad. váltlan. utánny.
Kiadás:
[Budapest] : Képzőműv. K., 2009
Eto:
663/664(075.32)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
663/664(075.32)
Fő
663/664
élelmiszeripar
Formai
(075.32)
(075.32)
Tárgyszó:
élelmiszerismeret
Szakjel:
663
Cutter:
G 19
ISBN:
978-963-337-007-0
Nyelv:
magyar
Oldal:
139, [1] p.
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
663 G 19
303683
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1672 - InfoKer