Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (3 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Sous vide
Alcím: szuvidálás ; hal, hús és zöldség tökéletesre főzve
Szerző: Koch, Michael ; Schmelich, Guido
Közrem.: Keresnyei Boglárka (ford.)
Szerz. közl: Michael Koch, Guido Schmelich ; [ford. Keresnyei Boglárka]
Kiadás: Pécs : Alexandra, 2020
Eto: 641.55(083.12)
Tárgyszó: szakácskönyv ; receptek ; étrend ; ételek ; előírások
Szakjel: 641
Cutter: K 61
ISBN: 978-963-447-908-6
Nyelv: magyar
Oldal: 222 p.
UKazon: 202102059
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
2 kölcsönözhető, ebből 1 kiadva; 1 elvihető info
1.641 K 61NK040530Kiadva ; 2023-03-23-ig ; 399 nap késés
2.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ641 K 61351640Kölcsönözhető
Garabonc 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
3.641 K 61NK040529Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer