Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (4 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!
Szerző: Bellersen Quirini, Cosima
Közrem.: Jakab Judit (ford.)
Szerz. közl: Cosima Bellersen Quirini ; [ford. Jakab Judit]
Kiadás: [Budapest] : Sziget, 2017
Eto: 641.4(083.12) ; 664.8.035.4
Tárgyszó: tartósítás ; erjesztés ; konzerválás ; szakácskönyv
Egys.cím: Fermentieren (magyar)
Szakjel: 641
Cutter: B 46
ISBN: 978-615-5178-98-6
Nyelv: magyar
Oldal: 125 p.
UKazon: 201718038
Kivonat: Mi a közös a savanyú káposztában és a sörben? A válasz nagyon egyszerű: ezek az ételek mind fermentálással készülnek, ami nem más, mint pozitív értelemben vett erjesztés. De ezen az elven működik a szójaszósz, a kovászos kenyér, a csemegeuborka, a gyümölcsecet, az aludttej, a sonka, a friss sajt vagy az almabor előállítása is. A fermentálás módjait mutatja be a kötet, az ételek vagy italok nagyobb csoportjaira osztott fejezetek (Fűszeres mártások és ecetek; Szójás ételek; Joghurt, tejföl, vaj és sajt; Fermentált húskészítmények; Jó falatok a pékségből; Finomságok a pohárból) formájában. A részletes recepteket színes fotók is illusztrálják, a kiadvány végén pedig tárgymutató segíti a keresést. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ641 B 46335587Kölcsönözhető
Gelsesziget 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
2.641 B 46NK023903Kölcsönözhető
Kacorlak 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
3.641 B 46NK023902Kölcsönözhető
Kilimán 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
4.641 B 46NK023901Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer