Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (2 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: HACCP egyszerűen
Alcím: illusztrált útmutató üzemi szakemberek, kisvállalkozások számára a Veszélyelemzés és Kritikus Szabályozási Pontok rendszer kidolgozásához és alkalmazásához
Szerző: Sebők András (1952) ; Baár Csaba
Közrem.: Campden and Chorleywood Élelmiszer-ipari Fejlesztési Intézet, Magyarország Kht. (közread.) ; Fenekovács László (ill.)
Szerz. közl: Sebők András, Baár Csaba ; [az illusztrációkat kész. Fenekovács László] ; [kiad. a Campden and Chorleywood Élelmiszer-ipari Fejlesztési Intézet]
Kiadás: Budapest : Campden and Chorleywood Élelmiszer-ip. Fejleszt. Int., 1998
Eto: 663/664.017 ; 658.562 ; 614.31
Szakjel: 663
Cutter: S 48
ISBN: 963-03-6154-X
Nyelv: magyar
Oldal: 52 p.
Megj.: Xerox másolat
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
2 kölcsönözhető; ebből 2 elvihető info
1.Felnőtt KORLÁTOZOTT IDEIG KÖLCSÖNÖZHETŐ663 S 48235216Kölcsönözhető
2.Felnőtt SEGÉDKÖNYVTÁR hétvégére663 S 48235217Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer