Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (2 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Hús
Alcím: alapmű a tudatos húsélvezethez : alapok, gyakorlat, receptek
Szerző: Otto, Stephan ; Otto, Michael ; Otto, Wolfgang
Közrem.: Rüther, Manuela (fotó) ; Blaschtik Éva (ford.)
Szerz. közl: Stephan, Michael & Wolfgang Otto ; [... ételfotók: Manuela Rüther] ; [ford. Blaschtik Éva]
Kiadás: Budapest : Corvina, 2019
Eto: 641.55(083.12):637.5 ; 637.5
Tárgyszó: hús ; húsételek ; szakácskönyv
Egys.cím: Meat academy (magyar)
Szakjel: 641
Cutter: O 94
ISBN: 978-963-13-6601-3
Nyelv: magyar
Oldal: 319 p.
UKazon: 201922065
Kivonat: Kifejezetten és kizárólag húsimádók figyelmébe ajánlható ez a nagy méretű, több mint háromszáz oldalas, rengeteg színes képpel illusztrált szakácskönyv, amelynek nem kertel a címe - Hús -, hiszen elejétől a végéig csupa kiváló húsos fogás receptjét tartalmazza. Az egyes fejezeteket húsfajták alapján állították össze a szerzők. Az alapokat (konyhafelszerelés, tárolás, sütési módok, húsrészek stb.) áttekintő bevezetőt követően válogathatunk a marhából, sertésből, baromfiból, bárányból és vadhúsból készült receptek közül. Az utolsó részben kerülnek ismertetésre az olyan élvezetiérték-fokozók, mint az öntetek, mártások, krémek, kísérőnek való zöldségek, gyümölcsök és sajtok. A kötetet recept- és tárgymutató zárja. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Fityeház 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
1.641 O 94NK034869Kölcsönözhető
Kisrécse 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
2.641 O 94NK034868Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer