A hagyományos mediterrán konyha legjobbjaiból ajánl ötvennyolc kiváló receptet kipróbálásra a Gasztro bookazine-sorozat jelen darabja. A finomságok származási helyük szerint lettek fejezetekbe rendezve. A sort az olasz fogások nyitják, olyan csodás étkekkel, mint a ricottagombóc zsályavajjal, az
[>>>]
A hagyományos mediterrán konyha legjobbjaiból ajánl ötvennyolc kiváló receptet kipróbálásra a Gasztro bookazine-sorozat jelen darabja. A finomságok származási helyük szerint lettek fejezetekbe rendezve. A sort az olasz fogások nyitják, olyan csodás étkekkel, mint a ricottagombóc zsályavajjal, az orechiette szardellával vagy a vérnarancsos sgroppino. Ezt követik a spanyol (churros, sonkakrokett, spanyol flan naranccsal), a francia (pistuo-leves, olívás fougasse, nyúlterrine), a görög (pastitsio, muszaka, sült feta gránátalmával), és az egyéb mediterrán specialitások (menemen, lassan sült báránycomb, sárgarépás falafel, baba ganoush). A valóban színes képesújságot idéző kiadványban a leírásokat szemléletes fotók kísérik, nemcsak a finom ételekről, hanem a pompás mediterrán tájról is. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]