Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (2 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Füstölés
Alcím: hús, kolbászféleségek, hal
Szerző: Binder, Egon
Közrem.: Sulán Zsófia (ford.) ; Selveris, Johannis (ill.)
Szerz. közl: Egon Binder ; [ford. Sulán Zsófia] ; [a rajzokat Johannis Selveris kész. ...]
Kiadás: Budapest : Mezőgazda, [2020], cop. 2011
Sorozat: Házunk táján
Eto: 664.92
Tárgyszó: húsfeldolgozás ; húsfüstölés
Egys.cím: Räuchern : Fleisch, Wurst, Fisch (magyar)
Szakjel: 663
Cutter: B 64
ISBN: 978-963-286-757-1
Nyelv: magyar
Oldal: 121 p.
UKazon: 202104080
Kivonat:
Magyarországon a füstölésnek nagy hagyományai vannak, hiszen szinte minden falusi portán vágnak disznót, és a füstölés munkafázisa a különféle húsok tartósítása, ízesítése szempontjából elengedhetetlen. A szerző a sertéshúsból készült szalámik, sonkák, kolbászok tartósítási eljárásának bemutatásán   [>>>]
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Alsórajk 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
1.663 B 64NK045302Kölcsönözhető
Homokkomárom 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
2.663 B 64NK045301Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer