Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) [Nincs]
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: HACCP ismeretek és közegészségügyi előírások az Európai Unióban és Magyarországon
Szerző: Szeitzné Szabó Mária
Közrem.: Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft (közread.) ; Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskolája (közread.)
Szerz. közl: Szeitzné Szabó Mária ; [közread. a] Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft., Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskolája
Kiad. jel: Utánny.
Kiadás: Budapest : KIT + Heller F. Gazd. és Turisztikai Szolg. Főisk., [2004]
Eto: 614.31(4-62)(094)(036) ; 614.31(439)(094)(036) ; 613.2 ; 640.4 ; 339.166.82
Tárgyszó: élelmiszer-vizsgálat ; Európai Unió ; táplálkozástudomány ; vendéglátás ; élelmiszer-kereskedelem
Szakjel: 610
Cutter: Sz 46
ISBN: 963-637-220-9
Nyelv: magyar
Oldal: 161 p.
Megj.: Lezárva: 2003. ápr. 15. ; Bibliogr.: p. 157-161.
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer