Az ayurvédikus gyógyításban kiemelten fontos szerepe van a megfelelő táplálkozásnak, legyen szó megelőzésről, orvoslásról, vagy regenerálódásról. Az ayurvéda három alaptípust különböztet meg - a vatát, a pittát és a kaphát -, amelyeknek különféle irányelvek mentén ajánlott táplálkozniuk. A jelen
[>>>]
Az ayurvédikus gyógyításban kiemelten fontos szerepe van a megfelelő táplálkozásnak, legyen szó megelőzésről, orvoslásról, vagy regenerálódásról. Az ayurvéda három alaptípust különböztet meg - a vatát, a pittát és a kaphát -, amelyeknek különféle irányelvek mentén ajánlott táplálkozniuk. A jelen receptgyűjtemény - amelyet az irányelvek összegzése, a konyhai alapfelszerelés és fűszerkészlet bemutatása, valamint néhány ayurvédikus tipp nyit meg az évszakonként étkezéssel kapcsolatban - mindhármukra gondolva lett összeállítva: a benne szereplő fogásokban a különféle elemek a lehető legtökéletesebb egyensúlyban szerepelnek. A választékban találunk leveseket, salátákat és pástétomokat, főételeket és (meglepően kiadós) desszerteket is. A színes fotókkal illusztrált kötet végén receptmutató segíti a válogatást. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]