Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (3 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Borászati mikrobiológia
Szerző: Magyar Ildikó
Szerz. közl: Magyar Ildikó
Kiadás: Budapest : Mezőgazda Lap- és Könyvkiadó, cop. 2014
Sorozat: Borászat/3.
Eto: 663.2 ; 579.64(075.8)
Tárgyszó: bor ; borkészítés ; borászat ; mikrobiológia
Szakjel: 663
Cutter: M 14
ISBN: 978-963-286-571-3
Nyelv: magyar
Oldal: 158 p.
Megj.: Bibliogr. p. 145-154.
UKazon: 201707093
Kivonat:
Míg a tőkén függő szőlőfürtből zamatos bor lesz, addig a gyümölcs és a belőle előállított nedű radikális mikrobiológiai változásokon megy keresztül. Ennek a folyamatnak a részleteibe kínál bepillantást a jelen szakkönyv, amelynek első részében a szőlő és a bor mikroorganizmusai (élesztő- és   [>>>]
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ663 M 14333694Kölcsönözhető
Nagyrada 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
2.663 M 14NK021974Kölcsönözhető
Surd 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
3.663 M 14NK021975Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer