Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) [Nincs]
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: A szakácsmesterség kézikönyve
Alcím: Vendéglátóipari receptkönyv és konyhatechnológia
Szerző: Venesz József (1912-1978) ; Túrós Emil
Szerz. közl: Venesz József, Túrós Emil
Kiad. jel: 2. kiad
Kiadás: Budapest : Közgazd. és Jogi Kvk., 1980
Eto: 641.51.54:64.024 ; 641.55(083)
Szakjel: 641
Cutter: V 67
ISBN: 963-220-861-7
Nyelv: magyar
Oldal: 724, [3] p.
UKazon: 801752
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer