Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Ételkészítési és cukrászati ismeretek
Alcím: a vendéglátóipari szakközépiskolák számára
Szerző: Pető Gyula
Szerz. közl: írta Pető Gyula
Kiad. jel: 6. kiad.
Kiadás: Budapest : Dinasztia, 1996
Sorozat: Vendéglátó technológia/2.
Eto: 641.5(075.3)
Szakjel: 641
Cutter: P 64
ISBN: 963-657-114-7
Nyelv: magyar
Oldal: 337 p.
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Mozgókönyvtár Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ641 P 64280402Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer