Egy alapvető élelmiszer, a tojás az az összetevő, amely ezúttal reflektorfénybe kerül: a kötetben csupa olyan recept kapott helyet, amelyekben nemcsak statisztaként, hanem protagonistaként szerepel. A kötet segítségével akár komplett ünnepi étkezést kivető tojásos menüsorokat is összeállíthatunk,
[>>>]
Egy alapvető élelmiszer, a tojás az az összetevő, amely ezúttal reflektorfénybe kerül: a kötetben csupa olyan recept kapott helyet, amelyekben nemcsak statisztaként, hanem protagonistaként szerepel. A kötet segítségével akár komplett ünnepi étkezést kivető tojásos menüsorokat is összeállíthatunk, de természetesen hétköznapokra is bőven találunk jó és könnyen megvalósítható ötleteket. Elsőként az előételek és levelesek (habos tojás sütve, erőleves tojással, tojásgombóc-leves) közül válogathatunk. Ezeket követik a tojásos falatkák (tojásrolád és -krokett, töltött tojás, frittata, pikáns tojáskrém) és főfogások (tonhalas omlett, tojás párolt uborkában, póréhagymás tojásragu stb.), valamint a tojással készült desszertek (banán- és almaszuflé, zabaione, meggy tojáshabrémmel, mézes szezámkrém stb.). A keresést betűrendes receptjegyzék segíti a szakácskönyv végén. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]