Öt évvel ezelőtt - 2006-ban - kezdte írni Havas Dóra a Lila füge című gasztroblogot, amely azóta műfajában az egyik legolvasottabb magyar oldal lett. A kezdetben hobbiként vezetett oldal mára profi vitruális szakácskönyvvé, rendszeresen vezetett ínyenc konyhaművészeti naplóvá és fórummá nőtte ki
[>>>]
Öt évvel ezelőtt - 2006-ban - kezdte írni Havas Dóra a Lila füge című gasztroblogot, amely azóta műfajában az egyik legolvasottabb magyar oldal lett. A kezdetben hobbiként vezetett oldal mára profi vitruális szakácskönyvvé, rendszeresen vezetett ínyenc konyhaművészeti naplóvá és fórummá nőtte ki magát. A szerző most tovább lépve az internetes blogoláson "igazi" szakácskönyvet tesz közzé, amelyben legújabb és legjobbnak ítélt receptjei kaptak helyet. A sort a reggelire javasolt fogások nyitják meg, ezeket követik a családi ebédhez ajánlott finomságok (levesek és húsos, halas főfogások), a nyári piknikezéshez ideális ételek (szendvicsek, saláták, hideg sültek, kekszek), valamint a délutáni falatozáshoz illő finomságok, és azok az étkek, amelyeket elég látványosak ahhoz, hogy ünnepi alkalmak főszereplői legyenek, de elkészítésük nem igényel nagyobb erőfeszítést. Az igényes kivitelezésű kötetet a szerző főzéstechnikai tanácsai és az eligazodást segítő mutató zárja.
[<<<]