Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (3 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: A befőzés művészete
Szerző: Atwood, Lisa ; Courchesne, Rebecca ; Field, Rick
Közrem.: Ruffenach, France (fotó) ; Gáti Anna (ford.) ; Kovács Mária, H. (ford.)
Szerz. közl: szerzők Lisa Atwood, Rebecca Courchesne, Rick Field ; fotók France Ruffenach ; [ford. Gáti Anna és H. Kovács Mária]
Kiadás: [Budapest] : Gabo, cop. 2012
Eto: 641.48(083.12)
Tárgyszó: szakácskönyv ; konzerválás ; befőzés
Egys.cím: The art of preserving (magyar)
Szakjel: 641
Cutter: A 94
ISBN: 978-963-689-565-5
Nyelv: magyar
Oldal: 239 p.
UKazon: 201213105, 201715067
Kivonat: A befőzés és tartósítás magasiskolájába nyerhetünk bepillantást, ha fellapozzuk a szerzőtrió rengeteg remek, kreatív ötletet tartalmazó szakácskönyvét. A házi befőzéssel, savanyítással kapcsolatos alapvető tudnivalók összefoglalása után tanulmányozhatjuk a dzsemek és zselék, befőttek, konzervek és lekvárok, krémek és pürék, savanyított zöldségek és gyümölcsök, salsák, chutney-k, relishek, szószok és ételízesítők eltevésének műhelytitkait, sok recepttel és színes fotóval illusztrálva. A függelék további hasznos érdekességet tartalmaz. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ641 A 94335170Kölcsönözhető
Kerecseny 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
2.641 A 94NK023616Kölcsönözhető
Nagybakónak 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
3.641 A 94NK023617Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer