Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (5 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Húsfélék pácolása és füstölése otthon
Alcím: a sonkától az oldalasig
Szerző: Gahm, Bernhard
Közrem.: Fata Ildikó (ford.)
Szerz. közl: Bernhard Gahm ; [ford. Fata Ildikó]
Kiadás: [Budapest] : Sziget, 2012
Eto: 664.92 ; 637.525
Tárgyszó: húsfeldolgozás ; füstölés ; pácolás
Egys.cím: Fleisch pökeln und räuchern (magyar)
Szakjel: 664
Cutter: G 16
ISBN: 978-615-5178-21-4
Nyelv: magyar
Oldal: 124 p.
UKazon: 201316046, 201822065
Kivonat:
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról ? a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A már hazánkban is ismertséget szerzett, gyakorlott házi hentes, Bernhard Gahm legújabb kötetében bemutatja, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk,   [>>>]
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Balatonmagyaród 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
1.664 G 16NK030061Kölcsönözhető
Csapi 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
2.664 G 16NK030059Kölcsönözhető
Hosszúvölgy 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
3.664 G 16NK000750Kölcsönözhető
Kacorlak 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
4.664 G 16NK000751Kölcsönözhető
Újudvar 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
5.664 G 16NK030060Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer