1934-ben látott először napvilágot a magyar konyha nemzetközi hírnevét öregbítő Gundel Károly szakácskönyve. A kiadvány népszerűségére jellemző, hogy azóta szinte minden világnyelven megjelent. Első változata óta közel negyven kiadást ért meg, szakmán kívüliek százezreihez jutott el, csakhogy a fél
[>>>]
1934-ben látott először napvilágot a magyar konyha nemzetközi hírnevét öregbítő Gundel Károly szakácskönyve. A kiadvány népszerűségére jellemző, hogy azóta szinte minden világnyelven megjelent. Első változata óta közel negyven kiadást ért meg, szakmán kívüliek százezreihez jutott el, csakhogy a fél évszázad óta változó étkezési, főzési szokások, az új élelmiszeripari termékek indokolták a mű teljes átdolgozását. Gundel Ferenc és Gundel Imre, a szerző fiai édesapjuk emléke előtt tisztelegtek: rövid életrajz méltatja Gundel Károlynak a vendéglátóipar és az idegenforgalom fejlesztése terén elért érdemeit, majd részletek következnek írásaiból, és a magyaros konyha alapvető mesterfogásainak rövid összegzése. Majd - a szakácskönyvek hagyományos felépítését követve - hat személyre szóló híres Gundel-receptek sorakoznak. A szép kiállítású kötetet egész oldalas színes fényképek illusztrálják. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]