A szerző hazájában, Amerikában igazi médiasztár, ezen belül is egy speciális "alfaj": ő az utazó séf, aki azért járja a világot, hogy minden helyi különlegességet megízleljen, legyen az akár a legfurább dolog (sőt, minél furább, annál jobb). Az ínyencségek mellett pedig "belekóstol" a helyi
[>>>]
A szerző hazájában, Amerikában igazi médiasztár, ezen belül is egy speciális "alfaj": ő az utazó séf, aki azért járja a világot, hogy minden helyi különlegességet megízleljen, legyen az akár a legfurább dolog (sőt, minél furább, annál jobb). Az ínyencségek mellett pedig "belekóstol" a helyi kultúrába és hétköznapokba is: magát "kulináris antropológusnak" titulálva igyekszik valós képet adni nemcsak a lokális étkezési szokásokról, az adott helyen fogyasztott fogásokról, de a hely valódi szelleméről is. Mindezekről élénk, olvasmányos stílusban számol be könyvében, amely egyszerre úti beszámoló és gasztronómiai-antropológiai elemzés sok-sok egyéb mellett olyan helyekről, mint Izland, Szicília, Szamoa, Kína, Uganda, Szingapúr, Mexikó, Spanyolország, Franciaország, vagy Korea. A számos érdekességet felvonultató, lebilincselő írás kellemes kikapcsolódást ígér a műfaj minden kedvelőjének. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]