Julie Morris mesterszakács az utóbbi években közismertté, divatossá vált, ásványi anyagokban és vitaminokban rendkívül gazdag, s így roppant egészséges "szuperételek" népszerűsítését tűzte ki célul. Ennek szellemében írja szakácskönyveit is, amelyekben csupa ilyesfajta hozzávaló felhasználásával
[>>>]
Julie Morris mesterszakács az utóbbi években közismertté, divatossá vált, ásványi anyagokban és vitaminokban rendkívül gazdag, s így roppant egészséges "szuperételek" népszerűsítését tűzte ki célul. Ennek szellemében írja szakácskönyveit is, amelyekben csupa ilyesfajta hozzávaló felhasználásával készítendő recept kap helyet. Ilyen ez a kiadvány is, amelyben a klasszikus menüpontok szerint fejezetekbe szerkesztve szerepelnek az ételek: reggelik, levesek, saláták, előételek, köretek, nassok, édességek és italok. Ezen felül olvashatunk könyvében az egészséges táplálkozásról és a "szuperételek" konyhai felhasználásáról. A még mindig ritkaságnak számító hozzávalóik okán luxuskategóriásnak számító receptek azoknak a figyelmébe ajánlhatóak, akik anyagi áldozatra is hajlandóak az egészséges étkezés érdekében. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]