A köztudatban úgy él, hogy a különféle ételeket kísérik a hozzájuk passzoló borok - a mádi Gusteau étterem esetében azonban más a hierarchia. Ez ugyanis kifejezetten azért jött létre, hogy a helyi borkülönlegességekhez méltó fogásokkal kedveskedhessenek azoknak, akik italt-ételt kóstolni érkeznek
[>>>]
A köztudatban úgy él, hogy a különféle ételeket kísérik a hozzájuk passzoló borok - a mádi Gusteau étterem esetében azonban más a hierarchia. Ez ugyanis kifejezetten azért jött létre, hogy a helyi borkülönlegességekhez méltó fogásokkal kedveskedhessenek azoknak, akik italt-ételt kóstolni érkeznek Tokaj-hegyaljára. A vállalkozás sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Gusteau 2017-ben az év étterme lett. Ebben a küllemében is igényes, szép kivitelű szakácskönyvben a Gusteau séfjének, Horváth Gábornak a receptjeiből készült válogatást találhatunk: csupa olyan fogást, amely nemcsak remek társa lehet az asztalon egy-egy csodás bornak, de gyakorta az alapanyagok között is szerepel a címadó furmint. A kiadványban található receptek mind ötcsillagos ínyencségek; kiváló alapanyagokból, sokszor különleges eljárással készülnek a haladó ízvilágú fogások: előételek, levesek, főételek és desszertek. Ennek okán a szakácskönyv olyanoknak ajánlható, akik haladó szintű "konyhatündérek" vagy profik. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]