Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Furmint szakácskönyv
Alcím: különleges ételek, kivételes borok : [a mádi Gusteau étterem legjobb receptjei]
Szerző: Horváth Gábor ; Pallagi Ferenc (1954)
Közrem.: Gusteau Kulináris Élményműhely (Mád) (mt.) ; Dancses Ferenc (fotó)
Szerz. közl: Horváth Gábor, Pallagi Ferenc ; [fotó Dancses Ferenc]
Kiadás: [Budapest] : Libri, 2017
Eto: 641.55(083.12) ; 640.43(439-2Mád)
Tárgyszó: étterem ; szakácskönyv ; Mád
Szakjel: 641
Cutter: H 86
ISBN: 978-963-433-238-1
Nyelv: magyar
Oldal: 337 p.
UKazon: 201802025
Kivonat:
A köztudatban úgy él, hogy a különféle ételeket kísérik a hozzájuk passzoló borok - a mádi Gusteau étterem esetében azonban más a hierarchia. Ez ugyanis kifejezetten azért jött létre, hogy a helyi borkülönlegességekhez méltó fogásokkal kedveskedhessenek azoknak, akik italt-ételt kóstolni érkeznek   [>>>]
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Orosztony 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
1.641 H 86NK026564Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer