Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (3 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Só, zsír, sav, hő
Alcím: a jó főzés négy eleme
Szerző: Nosrat, Samin ; McNaughton, Wendy
Közrem.: Pollan, Michael (előszó) ; Szitás Erzsébet (ford.) ; Kövesdi Miklós (ford.)
Szerz. közl: Samin Nosrat ; Wendy McNaughton rajz. ; Michael Pollan előszavával ; [ford. Szitás Erzsébet és Kövesdi Miklós Gábor]
Kiadás: [Budapest] : Park, 2018
Eto: 641/642 ; 613.2 ; 641.55(083.12)
Tárgyszó: szakácskönyv
Egys.cím: Salt, fat, acid, heat (magyar)
Szakjel: 641
Cutter: N 82
ISBN: 978-963-355-446-3
Nyelv: magyar
Oldal: 469 p.
Megj.: Bibliogr.: p. 441-444.
UKazon: 201826103
Kivonat:
Samin Nostrat amerikai mesterszakács kifejezetten laikusoknak dolgozta ki - állítása szerint közel másfél évtized tapasztalatát egybesűrítve - sütési-főzési koncepcióját, s az erre épülő recepteket. Metodikája lényege, hogy a gasztronómiában négy alapvető tényező számít: a minőségi só és zsiradék,   [>>>]
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ641 N 82342558Kölcsönözhető
Liszó 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
2.641 N 82NK031163Kölcsönözhető
Zalaszabar 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
3.641 N 82NK031162Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer