Dokumentum
Polc:
(Könyv)
[Nincs]
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Fűszerek könyve
Alcím:
étel- és italízesítők ismertetése és a fűszerezés gyakorlata
Szerző:
Romváry Vilmos
Közrem.:
Buga László (bev.)
;
Karmazsin Klára (ill.)
Szerz. közl:
Romváry Vilmos ; [bev. Buga László] ; [ill. Karmazsin Klára]
Kiad. jel:
2. kiad.
Kiadás:
Budapest : Natura, 1974
Eto:
664.5
;
663.82/.84
;
641.5(083.1)
;
641.3:664.5(083.1)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
664.5
Fő
664.5
fűszerek
ETO jelzet:
663.82/.84
Fő
663.82/.84
663.82/.84
ETO jelzet:
641.5(083.1)
Fő
641.5
főzés ; szakácsművészet ; az ételek elkészítése általában ; gasztronómia
Formai
(083.1)
előírások;receptek;használati utasítások
ETO jelzet:
641.3:664.5(083.1)
Fő
641.3
élelmiszerek eredetük vagy az évszak szempontjából
Fő
664.5
fűszerek
Formai
(083.1)
előírások;receptek;használati utasítások
Tárgyszó:
fűszerek
;
fűszernövény
;
recept
Szakjel:
663
Cutter:
R 80
ISBN:
963-233-012-9
Nyelv:
magyar
Oldal:
200 p.
UKazon:
740503
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1672 - InfoKer