Egy hiteles mesterszakácstól, Gennaro Contaldótól tanulhatnak olasz tésztaételeket készíteni azok, akik fellapozzák ezt a sok szép színes fotóval kísért szakácskönyvet. A televíziós műsorokból is jól ismert itáliai séf számos remek variációját kínálja kipróbálásra a legendás "pastának": a receptek
[>>>]
Egy hiteles mesterszakácstól, Gennaro Contaldótól tanulhatnak olasz tésztaételeket készíteni azok, akik fellapozzák ezt a sok szép színes fotóval kísért szakácskönyvet. A televíziós műsorokból is jól ismert itáliai séf számos remek variációját kínálja kipróbálásra a legendás "pastának": a receptek kis híján százhatvan oldalon sorjáznak a kötetben, hagyományos - paradicsomos, húsos, halas, máskor tejszínes, sajtos - ízvilág mellett olyan kombinációkkal lepve meg az olvasókat, mint a kelkáposztás taleggio sajtos***, rozmaringos-lencsés, báránycsülökragus, sütőtökös vagy éppen lóbabos. Az első részben a száraztésztákból készítendő fogások kaptak helyet, ezt követik azok, amelyekhez nekünk kell meggyúrnunk frissen az alapanyagot, majd töltött és sült változatok közül válogathatunk. A kötetet szószreceptek és tárgymutató zárja. "www.kello.hu minden jog fenntartva
[<<<]
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa :
1 kölcsönözhető, ebből 1 kiadva; nincs elvihető (nincs rá előjegyzés)