Cím: |
Cukrász szakmai ismeretek 2.
| Szerző: |
Kemény Andrásné |
Szerz. közl: |
Kemény Andrásné
| Kiadás: |
Budapest : Műszaki Kvk., cop. 2017 |
Eto: |
664.68 (078) ; 641.5 (078)
Táblázat |
Kód |
Magyarázat |
ETO jelzet:
664.68 (078)
|
Fő |
664.68 |
cukrászat ; cukrászati áruk ; finom sütőipari áruk
|
Formai |
(078) |
egyéb oktatási anyag ; esettanulmány ; fogalmak ; fogalomgyűjtemény
|
ETO jelzet:
641.5 (078)
|
Fő |
641.5 |
főzés ; szakácsművészet ; az ételek elkészítése általában ; gasztronómia
|
Formai |
(078) |
egyéb oktatási anyag ; esettanulmány ; fogalmak ; fogalomgyűjtemény
|
| Szakjel: |
663
| Cutter: |
K 34
| ISBN: |
978-963-9668-70-6
| Nyelv: |
magyar
| Oldal: |
231, [5] p.
| Megj.: |
Bibliogr. 231. p.
|
Pld. |
Raktár |
Rakt.jelzet |
Lelt.szám |
Info |
---|
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa : 1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető | 1. | Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ | 663 K 34 | 349784 | Kölcsönözhető |
|
|
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1667 - InfoKer