Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Egységes vendéglátó receptkönyv és konyhatechnológia
Szerző:
Venesz József (1912-1978)
;
Túrós Emil
Közrem.:
Kereskedelmi Szervezési Intézet (Budapest). Munkaszervező Leányvállalat (közread.)
Szerz. közl:
Venesz József, Túrós Emil
Kiad. jel:
Hasonmás kiad.
Kiadás:
Budapest : Novorg-Kerszi Munkaszervező Leányvállalat, 1988 [!1990]
Eto:
641.55(083)
;
641.51/.54:64.024
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.55(083)
Fő
641.55
ételkészítés ; ételek ; étrend
Formai
(083)
táblázatok ; jegyzékek
ETO jelzet:
641.51/.54:64.024
Fő
641.51
élelmiszerek előkészítése
Fő
641.52
641.52
Fő
641.53
641.53
Fő
641.54
641.54
Fő
64.024
üzemvezetés, szállodák ; szállodák, üzemvezetés ; üzemvezetés, étkezőüzem ; étkezőüzem, üzemvezetés
Szakjel:
641
Cutter:
V 67
ISBN:
963-616-108-9
Oldal:
826 p.
Megj.:
Eredeti kiadása: Bp. : Közgazd. és Jogi Kvk., 1964
UKazon:
921848
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Galambok
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
1.
641 V 67
GL02152
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1672 - InfoKer