Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája
Alcím: [a gasztronómia ugyanúgy része egy nép kultúrájának, mint például a nyelv vagy a népművészet]
Szerző: Batár Zsolt Botond (1946) ; Kanyó Terézia
Közrem.: Teleki Sámuel Kulturális Egyesület (közread.)
Szerz. közl: Batár Zsolt Botond, Kanyó Terézia ; [kiad. a Teleki Sámuel Kulturális Egyesület]
Kiadás: Nagykőrös : Teleki Sámuel Kulturális Egyesület, 2021
Eto: 641.5(=00)(1-924.55)(091) ; 392.8(=00)(1-924.55)(091) ; 641.55(083.12) ; 930.85(1-924.55)
Szakjel: 641
Cutter: B 41
ISBN: 978-615-81360-4-4
Nyelv: magyar
Oldal: 176 p.
UKazon: 202122140
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ641 B 41356734Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer