Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Élelmiszer-biztonság EU-szabályozás
Közrem.:
Kovács Ferenc (szerk.)
;
Biró Géza (szerk.)
Szerz. közl:
szerk. Kovács Ferenc, Biró Géza
Kiadás:
Budapest : Agroinform, 2003
Eto:
614.31(4-672)(094)(036)
;
663/664(4-672)
;
351.773(4-672)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
614.31(4-672)(094)(036)
Fő
614.31
élelmiszer-ellenőrzés ; élelmiszer-higiénia
Földrajz
(4-672)
Európai Unió
Formai
(094)
jogi dokumentumok ; jogforrások
Formai
(036)
útmutató
ETO jelzet:
663/664(4-672)
Fő
663/664
élelmiszeripar
Földrajz
(4-672)
Európai Unió
ETO jelzet:
351.773(4-672)
Fő
351.773
egészségügyi felügyelet ; felügyelet, egészségügyi ; élelmiszerellenőrzés
Földrajz
(4-672)
Európai Unió
Tárgyszó:
Európai Unió --> European Union
;
élelmiszer-biztonság
Szakjel:
614
Cutter:
E 38
ISBN:
963-502-780-X
Nyelv:
magyar
Oldal:
288 p.
Megj.:
Bibliogr. a fejezetek végén
UKazon:
200315081
Analitika:
Somogyi Árpád : Az Európai Unió élelmiszer-biztonsági szabályozása
Biacs Péter : Az élelmiszer-biztonság megvalósításának jogi és szervezeti keretei
Biró Géza : Az európai élelmiszerjog általános elvei és a hazai hatósági élelmiszerellenőrzés
[>>>]
Somogyi Árpád : Az Európai Unió élelmiszer-biztonsági szabályozása
Biacs Péter : Az élelmiszer-biztonság megvalósításának jogi és szervezeti keretei
Biró Géza : Az európai élelmiszerjog általános elvei és a hazai hatósági élelmiszerellenőrzés
Biró Géza : A táplálék-lánc jelentősége az élelmiszer-biztonságban
Nagy Attila : Élelmiszer- és táplálkozás-biztonság az "Egészség Évtizedének Johan Béla Nemzeti Program"-jában
Kovács Ferenc : Mikotoxinok élelmezés-egészségügyi vonatkozásai
Bánáti Diána : A növényi élelmiszerek élelmiszer-biztonsági megítélése
Molnár Zoltán : Az állatállományban előforduló megbetegedések, azok ellenőrzése és az élelmiszer-biztonság
Salmonellosis elleni védekezés az állati eredetű élelmiszerek feldolgozás előtti (preharvest) biztonságának javításában
Szabó Mária : A Humán salmonellosisok csökkentésére irányuló ellenőrzések és vizsgálatok értékelése és a megelőzés lehetőségei
Szita Géza : Mikrobiológiai és gyors módszerek alkalmazása az élelmiszer feldolgozási technológiák biztonságának fokozására
Sas Barnabás : Az élelmiszerek kémiai maradékanyag (reziduum) vizsgálatára kialakított országos rendszer
Bánáti Diána : Fogyasztói érdekeltség, elvárások az élelmiszerek biztonsága érdekében
[<<<]
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
614 E 38
237249
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer